Завдання та індикатори

Завдання 2.1

Забезпечити доступність збалансованого харчування на рівні науково обґрунтованих норм для всіх верств населення

Показник 2.1.1

Споживання м’яса в розрахунку на одну особу, кг/рік Стан індикатора Опубліковано

Показник 2.1.3

Споживання риби у розрахунку на одну особу, кг/рік Стан індикатора Опубліковано

Показник 2.1.4

Споживання овочів у розрахунку на одну особу, кг/рік Стан індикатора Опубліковано

Показник 2.1.5

Споживання фруктів у розрахунку на одну особу, кг/рік Стан індикатора Опубліковано

Завдання 2.2

Підвищити вдвічі продуктивність сільського господарства, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій

Показник 2.2.2

Індекс сільськогосподарської продукції, % Стан індикатора Опубліковано

Завдання 2.3

Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем і поступово покращують якість земель та ґрунтів, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій

Показник 2.3.1

Індекс виробництва харчових продуктів, % Стан індикатора Опубліковано

Завдання 2.4

Знизити волатильність цін на продукти харчування

Показник 2.4.1

Індекс споживчих цін на продукти харчування, % Стан індикатора Опубліковано