Завдання та індикатори

Завдання 2.1

Забезпечити доступність збалансованого харчування на рівні науково обґрунтованих норм для всіх верств населення

Показник 2.1.1

Показник 2.1.3

Показник 2.1.4

Показник 2.1.5


Завдання 2.2

Підвищити вдвічі продуктивність сільського господарства, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій

Показник 2.2.2

Індекс сільськогосподарської продукції, %
  • Стан індикатора Опубліковано

Завдання 2.3

Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем і поступово покращують якість земель та ґрунтів, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій

Показник 2.3.1

Індекс виробництва харчових продуктів, %
  • Стан індикатора Опубліковано

Завдання 2.4

Знизити волатильність цін на продукти харчування

Показник 2.4.1

Індекс споживчих цін на продукти харчування, %
  • Стан індикатора Опубліковано

На початок