Завдання та індикатори
Завдання 2.1
Забезпечити доступність збалансованого харчування на рівні науково обґрунтованих норм для всіх верств населення
Показник 2.1.1
Показник 2.1.3
Показник 2.1.4
Показник 2.1.5
Завдання 2.2
Підвищити вдвічі продуктивність сільського господарства, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій
Показник 2.2.2
Завдання 2.3
Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем і поступово покращують якість земель та ґрунтів, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій
Показник 2.3.1
Показник 2.3.2
Показник 2.3.3
Завдання 2.4
Знизити волатильність цін на продукти харчування